Ponovna javna rasprava o Izmjenama i dopunama Generalnog urbanističkog plana Grada Poreča

Grad Poreč
05.03.2024 10:04
kb
Poreč
Poreč
Objavljuje se ponovna javna rasprava o prijedlogu izmjena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Poreča, koja će biti provedena od 13. ožujka do 22. ožujka. Javno izlaganje bit će održano u utorak, 19. ožujka u Sportskoj dvorani Žatika u 17 sati.
Svim zainteresiranim stranama omogućen je javni uvid u Prijedlog Izmjena i dopuna Plana na www.porec.hr te u Velikoj vijećnici Gradskog vijeća, Poreč, Obala m. Tita 5, tijekom trajanja javne rasprave – ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak od 8 do 11 sati.
Podnošenje mišljenja, prijedloga i primjedbi moguće je samo u vezi s dijelovima prijedloga prostornog plana koji su u odnosu na prvi prijedlog izmijenjeni, i to na sljedeće načine: upisom u zapisnik o javnom izlaganju, dostavom putem pošte na adresu Grad Poreč, Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Poreč, Obala m. Tita 5, te dostavom putem e-maila na pisarnica@porec.hr .
Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na Prijedlog Izmjena i dopuna Plana koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom, te adresom neće se uzeti u obzir prilikom pripreme Izvješća o javnoj raspravi.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti