Policija uhvatila kradljivce

Crna kronika
22.02.2021 10:28
D. Požarić
Dio ukradenih predmeta
Dio ukradenih predmeta
Pulska policija sumnjiči 25-godišnjaka i 22-godišnjakinju da su počinili osam odnosno sedam kaznenih djela krađe.
Nakon što je 18. veljače u poslijepodnevnim satima policija zaprimila dojavu da su dvije osobe iz trgovine u Zagrebačkoj ulici u Puli otuđile veću količinu čokolade, prometni policajci su u večernjim satima, najprije u Ulici Rimske centurijacije uhitili ženu, a potom u Scalierovoj ulici i muškarca koji su odgovarali opisu počinitelja.
Utvrđeno je da su 22-godišnjakinja i 25-godišnjak iz trgovine otuđili oko 150 komada čokolade u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna, ali i da to nije jedina trgovina iz koje su otuđili prehrambene proizvode.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila kako je dvojac 17. i 18. veljače iz još šest trgovina na području Pule otuđio razne prehrambene i kozmetičke proizvode, odjeću, tostere, ogledala i druge predmete također vrijedne više tisuća kuna.
Naposlijetku je uvrđeno i da je 25-godišnjak jedno kazneno djelo počinio sam, i to u kolovozu prošle godine, kad je iz trgovine na Verudeli otuđio više boca alkoholnog pića, čime je pravnu osobu iz Pule oštetio za nekoliko tisuća kuna.
Osumnjičeni su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 19. veljače u večernjim satima, privedeni u pritvorsku jedinicu PU istarske.(dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti