Pokušaj ubojstva nožem

Lokalno
17.02.2004 00:00
Izvor: ig
D. Požarić
1
1
Ivan P. iz Musaleža zadobio je teške i po život opasne ozljede koje mu je jučer oko 23.30 sati zabivši mu nož u leđa, nanio M. N. (29) iz Poreča. Daljnje ozljeđivanje, odnosno pokušaj ubojstva kako je taj slučaj predefinirala policija, spriječila je nesretnikova supruga Davorka, nakon čega je nasilnik pobjegao u nepoznatome pravcu a policija ga uhitila tijekom današnja jutra.
1
Caffe "Monte vivo" u Musaležu
Kako je rečeno na redovnoj tiskovnoj konferenciji PU istarske u Puli, nemio događaj zbio se u kući Ivana P. na adresi Musalež 114, a koji je nakon ozljeđivanja hitno prevezen u pulsku Opću bolnicu. Koji je razlog napada policija nije znala odgovoriti, no to će se svakako utvrditi nakon kriminalističke obrade okrivljenoga M. N. kojega se tereti za pokušaj ubojstva.

Prema priči mještana Musaleža jedan od razloga vjerojatno bi mogao biti što je ozlijeđeni Ivan P. godinama gomilao dugove i posuđivao novac kojega nikada nije vraćao. Navodno je na taj način i otvorio kafić «Monte vivo» u sklopu kuće, a kojeg je sada na osnovu duga preuzela jedna banka. Obzirom da nitko, pa čak niti prvi susjedi nisu znali što se zapravo dogodilo, pretpostavlja se da je uzrok ozljeđivanja nožem pokušaj naplate duga.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti