Pokrenut klub čitatelja KnjižeRaj u Gradskoj knjižnici Poreč

Kultura
16.02.2024 13:03
kb
"Sloboština Barbie"
"Sloboština Barbie"
Izvor: Gradska knjižnica Poreč
D esetak je ljubiteljica pisane riječi, uz podršku Gradske knjižnice Poreč, pokrenulo klub čitatelja KnjižeRaj, mali kutak za puno pozitivnih iskustava u kojem su svi dobrodošli. Članovi kluba okupljat će se jednom mjesečno u prostorima porečke knjižnice i analizirati aktualna književna djela te uživati u razmjeni interpretacija.
"Sloboština Barbie", autorice Maše Kolanović, bila je u veljači njihova polazišna točka na ovo novo putovanje, a na prvom susretu obratila im se ravnateljica Gradske knjižnice Poreč, Irides Zović, koja je istaknula kako je osnivanjem kluba čitatelja nanovo oživjela njezina dugotrajna želja te da vjeruje da će se klubu pridružiti još ljubitelja pisane riječi. Inicijatorica ove aktivnosti je Iva Berneš, koja je istaknula da je ideja došla spontano kako bi se ove zaljubljenice u pisanu riječ okupile, i na nešto formalniji način nego li su to činile do sada, razgovarale o književnim dijelima.
Za mjesec ožujak čita se Kristian Novak i njegov "Slučaj vlastite pogibelji", a svi koji se žele pridružiti ovoj inspirativnoj ekipi, za sve potrebne informacije i upite mogu se javiti mailom knjižničarkama na gradska@knjiznicaporec.hr
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti