Pogled u plavo stiže u Pazin

Istra
30.05.2018 11:52
D. Požarić
1
1
Projekt Pogled u plavo gostovat će povodom Dana Grada na Trgu slobode u Pazinu 1. i 2. lipnja. Organizator su Promocija ronjenja i Grad Pazin u suradnji s Diving Networkom iz Istre.
Svojim dosadašnjim djelovanjem diljem Republike Hrvatske i izvan nje, projekt je mnogima približio ronjenje i ljepote hrvatskog podmorja kao i ponude u ronjenju, a jedini je hrvatski ronilački projekt koji na jedinstven i inovativan način spaja sigurnost u ronjenju, promociju, edukaciju, ekologiju te podvodnu izložbu fotografija.
Cilj gostovanja projekta Pogled u plavo u Pazinu je uključivanje mladih u promotivne, ekološke i edukativne programe te promocija Hrvatske kao ronilačke i turističke destinacije.
Svi zainteresirani posjetitelji imat će jedinstvenu priliku okušati se u ronjenju pod punom ronilačkom opremom i uz stručni nadzor instruktora ronjenja tijekom dva dana - 1. lipnja od 10 do 24 sata, dok se besplatna probna ronjenja nastavljaju i 2. lipnja od 10 do 18 sati.
Na svoj prepoznatljiv, neobičan i atraktivan način 10-metarski bazen Pogleda u plavo bit će montiran na Trgu slobode, gdje će posjetiteljima na raspolaganju biti ronioci i instruktori ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama, ujedno i volonteri Specijalističke ronilačke postrojbe za spašavanje iz vode pri Uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba, kao i predstavnici Diving Networka koji će prezentirati svoje usluge, aktivnosti i programe.
Nakon kraće poduke o ronjenju i ronilačkoj opremi, instruktori će brinuti za sigurnost svih ronioca-početnika kako bi svladali vještine ronjenja te osjetili čari i ljepote koje ono pruža. Posjetitelji će uz stručno vodstvo moći obići i podvodnu izložbu fotografija poznatog hrvatskog podvodnog fotografa Marjana Radovića koja se nalazi na unutarnjim stranicama bazena. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti