Pobjednik prve etape Jadranske magistrale Slovenac Jure Zrimšek

Sport
13.03.2004 00:00
Izvor: redakcija/ig
Mx
1
1
Slovenac Jere Zrimšek – vozač Krka tima, s vremenom od 4:38, 31 sekundom pobjednik je prve etape jučerašnje utrke Jadranske magistrale. Drugi je bio Rus Alexei Markov, a treći Nijemac Bjorn Schroder, dok je najbolji biciklist brdskih ciljeva proglašen Stefan Schumacher.
1
Podsjetimo, ova utrka startala je točno u 11 sati s Trga Joakima Rakovca, a biciklisti su odpedalirali ukupno 189 kilometara vozeći od Poreča do Vrsara, od tuda prema Rovinju, Balama, Kanfanaru, Žminju, nastavili preko Kršana, Lupoglava, te preko Istraskih toplica i Kaštelira s ciljem u Poreču.

2
Danas točno u 10 sati održan je i start druge etape ukupne dužine 172 kilometara, a biciklisti će odvoziti rutu od Poreča do Tinjana, nastaviti kroz Karojbu, Motovun, Livade i Oprtalj. Od tuda dalje prema Bujama, Vižinadi, polaskom kroz Poreč nastaviti prema Vrsaru, Lovreču, te nakon još jednog ponovljenog kruga s ciljem u Poreču, gdje se očekuju oko 14.15 sati.

Za publiku će sigurno biti zanimljiv ulazak u ciljnu ravninu , pogotovo ako se uzme u obzir da će biciklisti prije samoga finiša potegnuti iz sve snage kako bi osvojili čelne pozicije.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti