Pobjeda kadetkinja, poraz djevojčica RK Poreča

Sport
29.10.2018 07:47
D. Požarić
1
1
Rukometašice Poreča jučer su bile domaćin pulskoj Areni u utakmici 2. kola županijske rukometne lige za mlađe kadetkinje. Tijekom prvog poluvremena pokazale su izvjesnu dozu nervoze do rezultata 6:6, nakon čega preuzimanju inicijativu te na odmor idu s 4 gola više. U drugom je dijelu igra bila bolja, naročito ona u obrani, što se osjetilo i na rezultatu.
ŽRK Poreč – ŽRK Arena 25:16 (13:9)
Zgoditke za Poreč postigle su: Hrlić 6, Pilat 5, Ivančić 4, Barišić 3, Kodan i Aleksić 2, Picco, Pušić i I. Prgić po 1.
Za ekipu Arene najviše zgoditaka je postigla Karolina Škare - 5.
Ekipa ŽRK Poreč igrala je u sastavu: Nikol Pujos, Saša Matoševič, Vita Ivančić, Marija Barišić, Dina Mejrić, Leona Picco, Valentina Kodan, Petra Hrlić, Mirna Hutinski, Lana Pilat, Nika Pušić, Anja Nikolić, Ivana Prgić, Lana Prgić i Zea Aleksić.
Trener Goran Rajković
ŽRK Poreč – ŽRK Arena 6:14 (0:6)
Djevojčice ŽRK Poreč rođene 2006/07 godine ugostile su u 2. kolu županijske lige ekipu ŽRK Arene iz Pule. Bila je to prva službena utakmica županijske lige za djevojčice Poreča. Igrale su vrlo hrabro i borbeno za svaku loptu, ali su, nažalost, izgubile protiv iskusnije ekipe iz Pule.
Za Poreč je najviše zgoditaka postigla Nikolina Kodan 5, a za Arenu Klaudija Žagar - 6.
Ekipa ŽRK Poreč igrala je u sastavu: Samra Ahmetspahić, Ema Alić, Katja Šoš, Lana Kovačević, Gabriela Benić, Baljak Stela, Eva Jurković, Nikolina Kodan i Putnik Elena.
Trener Goran Rajković (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti