Plodan vikend za porečke kuglačice i kuglače

Sport
26.10.2015 07:19
D. Požarić
1
1
Na krilima uvjerljivih subotnjih pobjeda , kuglačice i kuglači porečke "Istre" nastavili su izvrsnom igrom u igri parova i sprinta.
Mlađe juniorke - kategorija U18 igrale su na državnom prvenstvu u Delnicama u disciplini Sprint. Nastupile su Bojana Simić, Daria Barać i Katja Oplanić. Prijavilo se 35 natjecateljki i u prvome se krugu za nastavak natjecanja trebalo plasirati među 16 najboljih. Katja i Daria uspjele su se plasirati u osminu finala, dok mlada kadetkinja Bojana nije uspjela, ali bilo je to za nju veliko iskustvo.
I Katja i Daria su u osmini finala uspjele pobijediti i plasirati se u četvrtfinale. Nažalost, Katja je u četvrtfinalu naletjela na raspoloženu Ivanu Juričić iz Rijeke i tako ispala u borbi za medalju. Daria je bila odlučnija u igri, pobijedila je u četvrtfinalu i polufinalu. U finalu nije uspjela, ali osvojila je izvrsno drugo mjesto – srebrnu medalju. (Daria je zlatnu medalju osvojila i prije 15 dana u Sprintu u kategoriji U14.)
U isto vrijeme u Rijeci se održavalo prvenstvo parova za seniorke na nivou HKR Zapad, a u Puli za seniore.
Tatjana Oštrina i Snježana Kramar osvojile su u paru srebrnu medalju, a par Nataša Ravnić Gašparini i Biserka Perman broncu. Nastupile su još i Marija Liović/Ivana Pavić i plasirale se na deveto mjesto.
Kuglači su u Puli također bili uspješni: par Nadir Ravnić/Dario Prađeno bio je srebrni, a Željko Matošević i Bruno Flego brončani. Svi osvajači medalja plasirali su se na državno natjecanje. (KK Istra/dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti