Plivanje: Istrani solidni na regionalnom prvenstvu

Sport
06.03.2013 11:24
D. Požarić
Valentina Vrljić je doplivala do četiri zlatne i dvije srebrne medalje (Snimio Manuel ANGELINI)
Valentina Vrljić je doplivala do četiri zlatne i dvije srebrne medalje (Snimio Manuel ANGELINI)
U bazenu na Kantridi održano je Regionalno prvenstvo u plivanju za dobne uzraste od kadeta do seniora na kojem su, prema očekivanju, dominirali plivači riječkog Primorja CO, dok su se istarski plivači predstavili u solidnom izdanju. To se posebno odnosi na plivačice, točnije kvartet koji je zajedničkim snagama osvojio 21 medalju u seniorskom uzrastu.
"Arenašica" Valentina Vrljić isplivala je četiri zlata i dva srebra, članica Pule Stefani Valković stigla je do dva zlata, dva srebra i jedne bronce, njenoj klupskoj kolegici Pauli Klunić pripalo je jedno zlato i pet srebra, dok je "arenašica" Tamara Beber osvojila jedno zlatno i tri brončana odličja. Vrljić je ovom dosegu pridodala i pet zlata i jedno srebro osvojeno kod mlađih seniorki, dok je Valković u istom uzrastu osvojila četiri zlata i jedno srebro.
Među istarskim plivačima istaknuo se član rovinjskog Delfina Anton Hrvatin kojem su pripala četiri seniorska odličja, jedno zlatno i tri brončana, "poker" srebrnih medalja isplivao je "arenaš" Dario Lacković, dok je član Pule Bruno Blašković stigao do jednog srebra i tri bronce. Usto, Hrvatin je među juniorima stigao do četiri zlata i jedne bronce, dok mu je kod mlađih seniora pripalo jedno zlato i tri srebra. Blašković je, pak, kod mlađih juniora doplivao do pet zlatnih i jedne srebrne medalje, u juniorima su mu pripale jedna zlatna, četiri srebrne i jedna brončana, a među mlađim seniorima jedna zlatna i četiri srebrne medalje. Vrijedi spomenuti i kadeta Arene Davida Doblanovića koji je u svom uzrastu osvojio dvije zlatne, jednu srebrnu i dvije brončane medalje, kojim
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti