Plivačice i plivači KDPSR Poreč nastupili na dva plivačka maratona

Sport
11.07.2018 10:46
D. Požarić
Zadar
Zadar
Plivači i plivačice KDPSR Poreč proteklog su vikenda nasutpili na dva plivačka maratona.
U zadru su 7. srpnja održan PH i CRO Cup 5000m. Prvakinja Hrvatske je ispred klupskih kolegica Antonije Buličić i Doris Beroš postala Petra Mijić iz KDP SPLIT, dok je prvak Hrvatske postao Grgo Mujan iz KDP SPLIT. Drugi je bio njegov klupski kolega Dino Špadina, a plivač Filip Husnjak iz porečkog kluba zauzeo je 3. mjesto. Iza njega poredali su se Leon Martinjaš, Karlo Iljaš i Jakov Igrec. Ukupno je u Zadru nastupilo 10 plivača i jedna plivačica iz porečkog kluba.
[slika2d]Dan kasnije na Silbi je održano veteransko PH i CRO Cup 3000m. KDPSR Poreč nastupio je s 10 plivača i 2 plivačice i prvi put u povijesti kluba na jednoj utrci CRO CUP-a imali su četiri prvoplasirana. Prvo mjesto zauzeo je Leon Martinjaš, a iza njega su se plasirali Filip Husnjak, Karlo Iljaš i Jakov Igrec, ostavivši iza sebe dvojac iz KDP SPLIT Grgu Mujana i Dina Špadinu.
Veteranke i veterani su otplivali odlično i medalje su u svojim veteranskim kategorijama osvajali Blanka Kvaranta, Vesna Zečević Bratulić, Daniel Popović, Marijan Matuzović i Željko Sušek. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti