Plesni festival "Love Sensual Festival" u Poreču

Mozaik
25.04.2018 10:36
D. Požarić
1
1
Od 27. do 30. travnja u Poreču održava se najveći plesni festival u ovom dijelu Europe pod nazivom „Love Sensual Festival“. Posjetitelji će moći uživati u zaraznim ritmovima kizombe, bachate i salse i učiti od najpoznatijih svjetskih plesača i instruktora iz Španjolske, Francuske, Italije, Slovenije i Kube. Oni su Versus (kizomba), Seo Fernandez (salsa), Arturo/Anabel (bachata), Fred Maestro (kizomba), Sergio Quimer (salsa) i Alex Lima (salsa).
U sklopu festivala održat će se više od 50 plesnih radionica, večernje zabave uz glazbu svjetskih DJ-eva, mnogobrojni plesni nastupi, zabava na bazenu i boat party.
U subotu, 28. travnja, s početkom u 20,30 sati na Trgu slobode u Poreču, u organizaciji Turističke zajednice Poreč, održat će se besplatan koncert i plesni show "Sea Sensual Latino Day".
U prvom dijelu programa bit će plesne koreografije, dok će u drugom dijelu na binu izaći najpoznatiji plesač, koreograf i pjevač Seo Fernandez i njegova grupa Latin Black, koji u Poreč dolaze direktno s Kube održati koncert i nastup uživo.
Svi ljubitelji latino glazbe moći će uživati u ovom jedinstvenom glazbenom programu koji kombinira zvukove, ritmove i melodije živahne latinoameričke glazbe. Više informacija o festivalu može se pronaći na www.love-sensual.hr .
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti