Plesačice Studija MOT 08 osvojile 12 zlatnih medalja na Pula Dance Openu

Sport
19.03.2024 11:07
kb
Izvor: MOT 08
Na natjecanju "Pula Dance Open", održanom 16. ožujka, plesačice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 osvojile su 12 zlatnih, tri srebrna odličja i jedno treće mjesto od ukupno 16 prijavljenih koreografija.
U kategoriji Open cicibani, skupina "Stars" osvojila je prvo mjesto s koreografijom "Wednesday" autorice Hane Čekić. Skupina "Dolls" je osvojila prvo mjesto u kategoriji Lyrical Cicibani s koreografijom "Voila", također autorice Hane Čekić. Skupina "Diamonds" osvojila je drugo mjesto s koreografijom "Istra" i "Goodbye" u kategoriji Open i Lyrical formacija djeca, autorice Aleksandre Hodak. Skupina "Dreams" je osvojila prvo mjesto u kategoriji Lyrical grupa, djeca s koreografijom "Carol of the Bells".
U kategoriji Showdance formacija djeca, skupina "Divas" osvojila je prvo mjesto s koreografijom "Mambo" i treće mjesto s koreografijom "Lift Me Up" u kategoriji Lyrical formacija djeca. Skupina "Angels" osvojila je prvo mjesto u kategoriji Jazz dance formacija juniori s koreografijom "Tough Lover" te drugo mjesto u kategoriji Open formacija produkcija s koreografijom "Soldier". Skupina "Infinity" osvojila je prvo mjesto u kategoriji Showdance s koreografijom "One World".
Dueti Studija MOT 08 također su ostvarili uspjeh. Duet Ria Babahmetović i Viktorija Strnad osvojio je prvo mjesto u kategoriji Lyrical mini duo, dok su Ani Helen Galić i Elena Krajcar osvojile prvo mjesto u kategoriji Show dance mini duo s koreografijom "Lollypop".
Sve solistice Studija osvojile su zlatne medalje: Lea Šabić u kategoriji Acrobatic s koreografijom "Survivor", Nina Cerin u kategoriji Contemporary modern s koreografijom "Thule", Antonija Sudaš u kategoriji Jazz dance s koreografijom "Bond Girl", te Petra Belević u kategoriji Open s koreografijom "Earned It".
Od najboljih šest koreografija natjecanja, pet potpisuje Studio MOT 08, a ocjenjivački sud dodijelio je posebnu nagradu za najbolju plesačicu cijelog natjecanja Nini Cerin te posebnu nagradu za najbolje kostime skupinama Angels i Infinity u koreografiji "Soldier".

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti