Plava Laguna donirala 300.000 kuna fondu za pomoć u obnovi nakon potresa

Hrvatska i svijet
04.01.2021 12:15
D. Požarić
1
1
1
Plava Laguna donirala je 300.000 kuna fondu za pomoć za obnovu nakon potresa, namijenjenih za sanaciju štete u Sisačko- moslavačkoj županiji te drugim područjima pogođenim razornim potresima koji su zadesili Hrvatsku ovih dana, javljaju iz porečke hotelijerske kompanije.
-Odmah smo nakon potresa kontaktirali kolegice i kolege, naše radnike s područja pogođenih potresima, provjerili kako su i kako im najbolje možemo pomoći. U okviru akcije Ministarstva turizma i sporta, Kamping udruženja Hrvatske te Hrvatske udruge turizma promptno smo pripremili 15 mobilnih kućica za ugrožena područja i aktivno sudjelovali u procesu dopreme da kućice dobiju najpotrebitiji u što skorijem roku te smo također osigurali smještaj za nekolicinu naših radnika koji su željeli doći u Istru. Suosjećamo najdublje sa svima koji su u ovom nizu potresa izgubili nekog od svojih najmilijih ili pak dom u kojem žive ili pretrpjeli značajnu materijalnu štetu, ističe predsjednik Uprave Plave Lagune Dragan Pujas.
2
Financijska donacija uplaćena je na račun otvoren u Državnoj riznici jer vjerujemo da će Vlada RH na najbolji mogući način prepoznati gdje je najpotrebnije usmjeriti taj novac.
Kao društveno odgovorna turističko ugostiteljska kompanija sa dugom tradicijom, smatramo da samo zajedništvom i solidarnošću svih dionika u društvu možemo prevladati ovakve trenutke, zaključuju u Plavoj Laguni. (dp)
3

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti