Pet natjecatelja - pet zlata za KBK Vrsar-Funtana

Sport
23.10.2018 07:34
D. Požarić
1
1
Trinaest klubova iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske nastupilo je na 3. Istrian kickboxing challengeru održanom u Novigradu u subotu, 20. listopada. Među 143 nastupa bili su i oni tri triju dječaka i dviju curica Kickboxing kluba Vrsar-Funtana. U disciplini point fighting nastupili su, naime, Lea Jukić, Petar Matukina. Rijana Košenina, Sven Rajić i Nikola Andrić.
Prvi je tatami izašao Nikola Andrić koji se borio do -28 kg u kategorijama dječaci i dječaci početnici . Odlično je odradio obje finalne borbe i osvojio dvije zlatne medalje.
Petar Matukina i Riana Košenina odlično su prezentirali sebe i svoj klub, a izgubili su samo u finalnim borbama te su osvojili srebrne medalje.
Sven Rajić na svom prvom natjecanju u kategoriji dječaci početnici + 32 kg odradio je borbe iznenađujuće dobro. Tri je puta izlazio na tatami i sva tri puta pobijedio osvojivši zlato. Statistički gledano bio je najbolje plasirani sportaš na turniru u kategoriji dječaka (do 10 godina). Za ovu uzrasnu kategoriju nije predviđena dodjela pehara za najboljeg borca koju je Sven Rajić svojim nastupom definitivno zaslužio.
U kategoriji mlađih kadetkinja dodjeljuje se pehar najboljoj borkinji turnira i njega je osvojila predstavnica KBK Vrsar-Funtana Lea Jukić. Suverenim pobjedama u dvije težinske kategorije ( -37; -42) u četiri borbe osvojila je dvije zlatne medalje i pehar za najbolju natjecateljicu.
Članove KBK Vrsar-Funtana uskoro očekuju nova natjecanja i izazovi.
Treninge održavaju utorkom i četvrtkom, a za vrijeme priprema treninzi su svakodnevni. Dobro došli su svi koji se žele baviti natjecateljskim ili rekreacijskim sportom, kažu u klubu uz zahvalu prijateljima i sponzorima. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti