Parentium - novi broj đornala u petak ujutro na kioscima!

Lokalno
03.03.2005 00:00
Izvor: dp
D. Požarić
Usprkos mukotrpnom preseljenju u nove prostorije, ispoštovali smo rok i evo nas opet na kioscima prvog petka u mjesecu. Bilo je naporno ali se, vjerujemo, isplatilo. Novi prostori sami po sebi su velika novost i olakšanje: nema više lutanja po gradu i okolici, svi smo bili na okupu a suradnici (još veći broj njih nego do sada!) napokon imaju kamo doći, natipkati ili predati tekst, «iskrcati» fotografije iz svog aparata, skenirati materijal i, što je najvažnije, popričati sa nama. U LaCopu smo dobili i zanimljive susjede, beskrajno mnogo kritika koje smo već u ovom broju pokušali uvažiti i realizirati a na novima, kao i do sada, nemamo namjeru posustati.

Tu su i honorari – napokon! – reći će naši suradnici koji su 2 mjeseca radili pro bono . Sklopljeni su ugovori o suradnji po pitanju marketinga, skraćeni su rokovi, proradili su (po drugi put!) novi telefoni i sad možemo reći da funkcioniramo koliko-toliko normalno.

Nadamo se da ćemo do objave sljedećeg broja zaključiti ugovor sa velikim sponzorom koji će nam omogućiti da se do kraja tehnički opremimo. Za sada se na Internet «šlepamo» zahvaljujući dobronamjernosti domaćina koji nam je iznajmio svoj (prelijepi) prostor ali eto, možda već sutra «zabrijemo» punom brzinom.
Kliknite (ako do sada niste) gore desno na Impressum i pogledajte našu novu adresu, brojeve telefona i faksa, upamtite ih i obilato koristite.

Od važnih novosti spomenut ćemo još i to da nakon brojnih pregovora i priprema Portal i Novine postaju izdavačko poduzeće koje je u procesu registracije na Trgovačkom sudu. Djelatnost se sa izdavaštva širi u brojnim smjerovima od kojih su svakako najvažniji dizajn, web dizajn i marketing pa smo uvjereni da ćemo tim djelatnostima osnažiti novine (koje same po sebi nisu profitabilne) i omogućiti im da traju u vremenu. Ranije smo samo nastojali vjerovati, a sad smo se i uvjerili u to da imamo veliku podršku lokalnih oglašivača i da smo nižim cijenama oglasnog prostora ispravno procijenili da će svi, i «mali» i «veliki» naći svog interesa i time podržati ovaj projekt. Na tome im velika hvala, nadajmo se da ćemo to povjerenje opravdati. A vas, dragi čitatelji, pozivamo da nas kupujete i čitate te da nam još i više budete podrška kritikom, bilo telefonom, bilo pismom, bilo faksom ili e-mailom. Naročito nam je drago vidjeti kad je kritika javna, čemu je namijenjen naš forum .
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti