Paint & Wine RIM 2023: Kreativna večer u Pazinu uz umjetnost i vino

Istra
28.07.2023 09:44
kb
Ilustracija
Ilustracija
Autor: Pixabay
U Pazinu će 5. kolovoza biti održana prva manifestacija Paint & Wine u organizaciji Društva likovnih stvaratelja Pazin. Ovaj popularni oblik sljubljivanja umjetnosti i dobroga vina organiziran je u sklopu ovogodišnjeg RIM-a u ulici Jurine i Franine, ispred likovne galerije, od 20 do 22 sata.
Paint & Wine RIM 2023 namijenjen je svim zainteresiranima koji žele provesti kolovošku večer u ugodnom društvu, uz čašu dobrog vina i zalogaj pazinskog cukerančića, okušati se u slikarstvu, ponešto naučiti te ponijeti kući sliku koju će sami naslikati.
Voditeljica radionice je dipl. slikarica Anita Pilat, koja će za sve sudionike pripremiti platna sa skicom te ih provesti kroz kompletan slikarski postupak nastajanja umjetničkog djela. Platna, boje, kistove, štafelaje i sve potrebne sitnice osigurava organizator, DLS Pazin.
Za vinski dio manifestacije pobrinut će se sponzor "Vina Bažon".
Kotizacija za sudjelovanje na prvom pazinskom Paint & Wine RIM 2023 iznosi 20 €, a uključuje stručno vodstvo, platna, sve potrebne slikarske potrepštine kao i besplatnu degustaciju Vina Bažon.
Zbog ograničenog broja sudionika potrebna je prethodna prijava na:
dlspazin1@gmail.com
0918903960 (Nada)
098762671 (Dario)
https://www.facebook.com/dls.pazin .
 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti