Ovog vikenda u Opatiji 17. Festival čokolade

Istra
09.11.2023 07:10
kb
Autor: Turistička zajednica Opatije / Facebook
Opatija će od 10. do 12. studenoga ugostiti 17. Festival čokolade, privlačeći ljubitelje ovog slatkog užitka. Manifestacija će donijeti najfinije čokoladne poslastice domaćih i stranih čokolatijera te slastičara, uz glazbu, gastronomiju, zabavu i kulturna događanja za sve generacije.
Liburnia Hotels & Villas će tijekom studenoga posebno naglasiti čokoladu u svojim hotelima Palace Bellevue, Imperial, Ambasador, Admiral i Istra. Kroz mjesec će se nuditi kreativne kombinacije jela i pića s čokoladnim notama, dok će najslađi vikend obogatiti glazbeni nastupi, radionice i izložba.
U Café Strauss, gosti će moći uživati u posebnim čokoladnim delicijama poput burgera Burg O’Choco, toplih čokolada s sljezovim kolačićima, Chocolatini i Choco Martini, te čokoladnog Brownie-a sa čipsom od kokosa i choco granolom s kikiriki maslacem. Tijekom vikenda, bit će održane i kreativne čoko radionice za djecu, uz vodstvo opatijske umjetnice Klare Rabenseifner Miljević, koje će uključivati slatko modeliranje i izradu čokoladnog ježića s marunima te izradu vlastite lizalice iz Tvornice čokolade.
U Café Imperial, ljubitelji čokolade moći će uživati u neodoljivim čoko kombinacijama kao što su choco tacosi, choco tagliatelle s raguom od šumskog voća i badema, choco burito, Choco Martini te choco cheesecake i aromatizirana topla čokolada za desert.
Za potpuni doživljaj, hoteli Ambasador i Palace Bellevue nude čokoladni wellness & spa.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti