Ove se godine čitaju putopisi!

19.12.2018 06:07
Tina Horvat
1
1
Četrnaest učenika Srednje škole Mate Balote Poreč uspješno se plasiralo na regionalnu razinu kviza čitateljskog znanja i kreativnosti pod nazivom Čitanjem do zvijezda . Na regionalnu razinu, koja će se održati 1. ožujka, ide čak dvanaest učenica (Eva Fiškuš, Roberta Radman, Elizabeta Petričević, Sara Vangelovski, Mija Antonija Radosavljević, Adriana Bjelan, Ana Ritoša, Laura Grahovac, Anja Basara, Laura Berisha, Nikol Stojnić i Anja Vrzić) i dva učenika (Fran Motušić i Lovre Labura), a svi su oni uspješno prešli visoki bodovni prag od 70 %.
On-line testu školske razine pristupilo je čak 394 učenika, od čega je na regionalno natjecanje prošlo njih 362. Ove se godine čitaju putopisi te su se tako na zadanom popisu knjiga našla sljedeća djela: Kita boli more E. Kishona , Afrika - misija na crnom kontinentu M. Aščića i Pravi se da ovo nisi vidio H. Šalkovića .
Osim sudjelovanja na kvizu, osam se učenica 4. razreda opće gimnazije predstavilo i kraćim multimedijskim uratkom Put u nepoznato . U izradi su sudjelovale Adriana Bjelan, Ana Ritoša, Laura Grahovac, Anja Basara, Laura Berisha, Nikol Stojnić, Anja Vrzić i Jana Opačić.
Iskrene čestitke svim učenicima koji su se plasirali na sljedeću razinu – čitanjem i kreativnošću do zvijezda!

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti