Otvaraju se hoteli i kampovi pred Uskrs: Valamar i Plava Laguna najavili otvorenja u travnju

Istra
01.04.2021 09:06
Foto: Valamar
Foto: Valamar
U Hrvatskoj je pred Uskrs najavljeno otvaranje turističkih objekata koji su standarde sigurnosti prilagodili nacionalnim i međunarodnim preporukama.
– Gostiju će biti i u kampovima. Imamo najava domaćih koji imaju mobilne kućice, počeli su polagano puniti vikende, praznike i slično. Primjerice, ovaj tjedan je jedan jači kamp u Istri otvorio vanjske grijane bazene. Budući da je Istra u Njemačkoj još uvijek zelena, na našim cestama vidljivi su kamperi s njemačkim tablicama, istaknuo je u priopćenju direktor Kamping udruženja Hrvatske Adriano Palman.
Valamar uoči Uskrsa planira otvoriti u Poreču Diamant Hotel, Marea Suites , Riviera Hotel & Residence te Premium Camping; u Rapcu Girandella Family , Girandella Maro, Girandella V Level; te hotele i kampove na otoku Krku, Rabu i u Dubrovniku.
Maistra će tijekom uskrsnih blagdana imati otvorene hotele Grand Park, Lone, Eden, Amarin i Adriatic u Rovinju, resort Petalon i kamp Porto Sole u Vrsaru te dubrovački hotel Hilton, dok će u Zagrebu biti otvoreni hoteli The Westin, Sheraton, International i Jadran.
Arena Hospitality Group je uz Kažela Campsite koji je otvoren 365 dana, u siječnju otvorio Hotel Park Plaza Medulin, a od 27. ožujka otvoren je i Medulin Campsite.
Plava Laguna od 1. travnja imat će otvorene hotele Parentium i Park u Poreču, Melia Coral for Plava Laguna u Umagu te hotel Bonavia u Rijeci koji posluje cijelo vrijeme tijekom 2021.
Iza 20. travnja otvara sve kampove u Poreču i Umagu pa planski tijekom travnja i svibnja i druge objekte. Od 23. travnja otvaraju se i svi kampovi Plave Lagune koji posluju pod brendom Istracamping u Poreču i Umagu. (ls)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti