Osam Valamarovih kampova ponovno među najboljima u Europi

Hrvatska i svijet
18.12.2023 15:00
kb
Istra Premium Camping Resort
Istra Premium Camping Resort
Autor: Valamar
Valamarovi kampovi i ove su godine među najboljima u Europi. Četiri kampa dobila su priznanje ADAC Superplatz 2024, a oznaku ANWB Top Camping 2024 osvojila su također četiri kampa.
ADAC Superplatz najviša je nagrada kvalitete koju ADAC već tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima. O važnosti nagrade govori i činjenica da je ADAC najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova. Priznanja ADAC Superplatz 2024 dodjeljuju vodiči za kampiranje ADAC u suradnji s PiNCAMP-om, portalom za kampiranje, a najvišu ocjenu 5 ostvarili su Istra Premium Camping Resort 5*, Lanterna Premium Camping Resort 4*, Krk Premium Camping Resort 5* i Ježevac Premium Camping Resort 4*.
Oznaku ANWB Top camping 2024 dobili su Istra Premium Camping Resort 5*, Lanterna Premium Camping Resort 4*, Krk Premium Camping Resort 5* i Padova Premium Camping Resort 4*. Oznaka ANWB Top Camping jedna je od najvažnijih pokazatelja visokokvalitetnih kampova diljem Europe, a dodjeljuje se kampovima koji su dosegli maksimalnih pet zvjezdica u ocjenjivanju ANWB-ovih inspektora te predstavlja garanciju vrhunske kvalitete.
Na 17. Kongresu hrvatskog kampinga, održanom od 14. do 16. studenog u Vodicama, čak 11 Valamarovih kampova nagrađeno je posebnim priznanjima za kvalitetu, koje dodjeljuje Kamping udruženje Hrvatske (KUH). Priznanje "Croatia's Best Campsites 2024" dobili su Istra Premium Camping Resort 5*, Krk Premium Camping Resort 5*, Lanterna Premium Camping Resort 4*, Marina Camping Resort 4*, Ježevac Premium Camping Resort 4*, Bunculuka Camping Resort 4*, Baška Beach Camping Resort 4*, Padova Premium Camping Resort 4*, San Marino Camping Resort 4*, Solaris Camping Resort 3* i Orsera Camping Resort 3*.
U sklopu Kongresa slovenski kamping web portal Avtokampi.si i ove godine dodijelio je nagrade za najbolje kampove u Hrvatskoj i Sloveniji - Naj kamp Adria, gdje je u kategoriji većih kampova u Istri nagrađen Lanterna Premium Camping Resort 4*.
- Ponosni smo što su Valamarovi kampovi i ove godine svrstani uz nabolje u Europi. Prestižna nagrada ADAC Superplatz predstavlja vrh kamping segmenta, a po konceptu jedinstveni i najprestižniji promotivni certifikat i nagradu za kampove u Europi, dok je oznaka ANWB Top camping dokaz kako naši kampovi pružaju visoku kvalitetu usluge. Svi ovi uspjesi ne bi bili mogući bez angažmana naših djelatnika, stoga se i njima posebno zahvaljujem, izjavio je Bruno Radoš, direktor operacija za kampove i direktor regije u Valamar Rivieri.
Tijekom 2023. godine u Valamaru su najbolje rezultate zabilježili premium proizvodi i usluge te kamping segment. Kompanija je samo u Istra Premium Camping Resort u proteklih sedam godina uložila 81 milijun eura, što uključuje i 7 milijuna eura ulaganja u javnu turističku infrastrukturu, uređenja plaža, šetnica, cesta, igrališta i ostalih sadržaja koji su otvoreni za korištenje lokalnoj zajednici. Također, Istra Premium Camping Resort nositelj je i oznake koja promiče ekološku izvrsnost – EU Ecolabel za turistički smještaj.
 

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti