Održavanje Davis Cupa nije upitno

Lokalno
09.02.2009 00:00
Izvor: Priopćenje za javnost - Grad Poreč
D. Požarić
1
1
Voditeljica Službe za epidemiologiju zaraznih bolesti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo prof. Ira Gjenero Margan u stalnom je kontaktu s gradonačelnikom Grada Poreča Edijem Štifanićem, te je izrazila zadovoljstvo sa svim poduzetim mjerama u svezi s novonastalom situacijom. U dvorani će se nastaviti poduzimati sve epidemiološke mjere dok god se ne izuzme svaka mogućnost eventualne nove pojave infekcije.
Da održavanje Davis Cup-a (6.- 8.03.2009.) nije upitno potvrdila nam je izvršna direktorica Hrvatskog teniskog saveza, gospođa Marina Mihelić koja je danas prisustvovala redovnoj koordinaciji vezanoj za organizaciju susreta prvog kola Davis Cup-a, Hrvatska - Čile.
Nakon razgovora s prof. Irom Gjenero Margan, izvršna direktorica HTS-a kazala je da se zbog brzine gradnje svih novih dvorana nisu stigla izvršiti epidemiološka testiranja, te će nakon svih poduzetih mjera porečka dvorana biti, u najkraćem roku najsigurnija od pojave ovakvih infekcija.
Pripreme teku u najboljem redu i prema planiranim rokovima. Kako su i sami igrači izjavili "ovo će biti najvažniji teniski događaj u godini", za povratak naše Davis Cup reprezentacije u sam vrh ovog prestižnog natjecanja.
Grad Poreč nakon odlično obavljenog posla u organizaciji porečkog dijela Svjetskog rukometnog prvenstva s nestrpljenjem očekuje veliki teniski spektakl za koji priprema jedinstvenu atmosferu, kako u samoj dvorani tako i u gradu.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti