Održana skupština umirovljenika Istraturista

Istra
24.04.2018 14:30
D. Požarić
1
1
Jučer je u Umagu održana skupština ogranka umirovljenika Istraturista, na kojoj je usvojen godišnji plan rada za ovu godinu. Skupštinu je vodio predsjednik Fulvio Titonel, koji je naglasio kako mu je veliko zadovoljstvo da se i dalje nastavlja rad ogranka umirovljenika Istraturista i nakon pripajanja tog društva Plavoj Laguni, te vjeruje kako će suradnja ostati na visokoj razini kao i do sada.
Titonel je predstavio plan rada za 2018. godinu, koja uključuje i organizaciju plesne večeri, posjet Poreču te zajedničko druženje tijekom ATP turnira u Umagu s umirovljenicima uključenima u rad sekcije umirovljenika Plave Lagune pri Udruzi Galija.
U ime Sindikata umirovljenika Hrvatske, podružnica Umag, okupljene je pozdravio predsjednik Anton Pertot, koji je naglasio kako je važna međusobna suradnja podružnice i ogranka umirovljenika Istraturista. Pozvao je umirovljenike te tvrtke da se snažnije uključe u aktivnosti podružnice.
2
2
U ime Plave lagune 40-tak okupljenih umirovljenika pozdravila je voditeljica odnosa s javnošću Eva De Zan Prusina koja je naglasila da Plava laguna apsolutno i s punim srcem stoji iza ogranka umirovljenika Istraturista pri SUH-u te kako će i dalje punim jedrima podupirati rad ogranka – i financijski i na svaki drugi način.
-S druge strane umirovljenici Istraturista će zauvijek biti umirovljenici Istraturista, vi ste svoj radni vijek utkali u tu kompaniju i svakako ćete i dalje s ponosom nositi njeno ime. Dapače, zbog izvrsnog rada ovog ogranka, Plava laguna je u Poreču odlučila napraviti ogranak radnika Plave lagune i na najboljem smo putu da to i formaliziramo, istaknula je De Zan Prusina.
Umirovljenici su potom obišli obnovljeni hotel Sol Sipar for Plava Laguna, a u ime tvrtke kroz hotel ih je provela direktorica Martina Bernobić. Pri kraju skupštine organiziran je i coctail party te su izvučeni dobitnici tombole koji će uživati u mečevima na umaškom ATP turniru u srpnju. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti