Održana 81. sjednica Općinskog poglavarstva Općine Vrsar

Lokalno
19.03.2009 00:00
D. Požarić
U srijedu, 18. ožujka 2009. godine, održana je 81. sjednica Općinskog poglavarstva Općine Vrsar .
Sjednica je sazvana po hitnom postupku, telefonski, kako bi se stigao utvrditi materijal vezan za projekt golf igrališta i uputiti ga Općinskom vijeću na donošenje, na sjednici koja će se održati u utorak, 24. ožujka.
Radilo se po slijedećem Dnevnom redu :
  1. Utvrđivanje Odluke o izmjeni Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja „Golf igralište Stancija Grande“ Vrsar,
  2. Razno.

Ad. 1) Utvrđivanje Odluke o izmjeni Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja „Golf igralište Stancija Grande“ Vrsar

Općinsko je poglavarstvo utvrdilo prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja „Golf igralište Stancija Grande“ Vrsar i uputilo ga Općinskom vijeću na odlučivanje.
Izmjene se odnose na činjenicu da će, po novome, čitav postupak nabave i postupak vezan na sve faze izrade UPU-a provesti Jedinstveni upravni odjel Općine Vrsar, sukladno važećim propisima, dok će Maistra, kao investitor, sredstva za izradu plana uplatiti u općinski proračun.
Osim utvrđivanja Odluke, Općinsko je poglavarstvo utvrdilo i tekst Ugovora o suradnji na realizaciji projekta golf igrališta „Velika stancija“, koji će se sklopiti između Općine i Maistre. Njime se definiraju međusobna prava i obaveze i imenuje četveročlana radna skupina, koja će operativno skrbiti o provedbi ugovora. Općinsko je poglavarstvo, ispred Općine, predložilo Vlastu Gortan (šeficu Odsjeka za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša) i Draganu Zavada (pravnicu u Jedinstvenom upravnom odjelu).

Ad. 2) Razno

Klubu žena liječenih od raka dojke „ Gea “ iz Pule, odobreno je 1.000 kuna potpore u okviru humanitarne akcije „ Narcisom protiv raka dojke “.
Razmatrano je i rješavano još nekoliko zahtjeva pravnih i fizičkih osoba.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti