Odbojka: Poraz motiviranih i borbenih Porečanki u Rijeci

Sport
08.03.2021 09:03
D. Požarić
OK Poreč
OK Poreč
Porečke su odbojkašice u subotnju takmicu 18.kola Superlige u gostima protiv favorizirane Rijeke ušle pod dojmom prethodnog poraza od ekipe Olimpika. Budući da početna postava prvog seta nije pružila očekivano, trener Salapura je zarotirao ekipu, što je već na početku 2. seta dalo rezultate.
-Poveli smo 6:2 i primorali trenericu Tomić da uzme time out, no situacija se nije mijenjala, Poreč je i dalje dominirao do drugog time outa Riječanki, pri rezultatu 14:17, kada su Riječanke uzele 3 poena i priključile se gošćama.Uslijedila je uzbudljiva završnica drugog seta koja je, zahvaljujući forsiranim pogreškama Porečanki, otišla zasluženo Riječankama za vodstvo od 2:0. Mislim da smo napokon došli do nivoa da se koliko toliko ravnopravno nosimo s ostalim ekipama na terenu, prvenstveno zbog toga što djevojke dolaze redovito na treninge i daju svoj maksimum, kaže trener Salapura.
Za OK Poreč nastupile su Lea Banko, Deni Brajković, Leana Burilo, Doris Curać, Vita Gržetić, Antonija Hrvatin, Ana Katalina, Helena Plazanić, Ema Poropat, Dora Rajko, Rebecca Scoria i Marija Verhas.
Rezultat: RIJEKA- POREČ 3:0 (25:10, 25:21, 25:17) (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti