Odbojka: Načinović, Poropat, Brajković, Burilo i Hrvatin dobile priliku u Splitu

Sport
22.03.2021 09:50
D. Požarić
OK Poreč
OK Poreč
Odbojkašice OK „Poreč” u subotu su gostovale u Splitu kod OK „Brda”. Bez prvog libera Scorije i bez Verhas, priliku za stjecanje prvoligaškog iskustva ponovo su dobile Načinović na mjestu libera, Poropat i Brajković na mjestu primača, te Burilo i Hrvatin.
I ovog je puta razlika u kvaliteti bila očita. Ipak, zahvaljujući borbenosti, Porečanke su u prvome setu osvojile 18 poena. U drugom su pokazale nemoć, uz dosta početničkih i forsiranih pogrešaka na servisu. Treći su set Porečanke povele 4:0, a onda najviše zahvaljujući vlastitim greškama omogućile domaćim odbojkašicama vraćanje u igru i preuzimanje inicijative.
-Svojim igračicama čestitam na volji, zalaganju i pokazanom karakteru . Koliko god je teško, ovo je prilika da mlade igračice dobiju priliku, pokažu svoj potencijal i skupljaju prvoligaško iskustvo koje im nedostaje, kaže trener Salapura.
Za Ok Poreč su nastupale: Lea Banko, Deni Brajković, Leana Burilo, Doris Curać, Antonija Hrvatin, Nika Kalčić, Ana Katalina, Tea Načinović, Helena Plazanić, Ema Poropat, Tea Purini, Mateja Vekić,. Trener: Dragan Salapura (OK Poreč/dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti