Od 21. do 24. ožujka u Puli Full Moon, regatna manifestacija krstaša

Sport
20.03.2024 08:33
kb
Full Moon
Full Moon
U Puli će sutra početi regatna manifestacija krstaša Full Moon. Dvije regate su na rasporedu: Full Moon Night Sprint Pula (8 nm) - ruta od Luke Pula do otoka Jerolima i nazad, te Full Moon Day Race (Pula - Mali Lošinj) (42 nm). Najbolji tim koji ostvari najbolje rezultate u obje regate osvaja 24 karata zlatni prijelazni pokal.
Manifestacija počinje regatom Full Moon Night Sprint s brodicama i regatavanjem za djecu na drvenim jedrilicama. Istog dana u Kino Valli u 20.45 sati bit će prikazan film "Transat" Ivice Kostelića.
U petak, 22. ožujka, u pulskoj luci nastupit će poznata grupa Soulfingers u 21:30 sati, nakon regate.
Ove godine prijavljeno je 110 jedrilica i oko 30 brodova koji se natječu po međunarodnom ORC premjeru. Bit će održana revija drvenih jedrilica u sklopu programa Full Moon, uz dodjelu nagrada za najbolje foto, video i ostale kreativne uratke.
JK Delfin iz Pule omogućio je posjetiteljima besplatno praćenje regate s katamarana Ananda, koji će biti na raspolaganju u luci Pula. Ukrcavanje na katamaran je najkasnije u 17 sati, polazak u 17:05, a povratak u luku Pula planiran je u 18 sati.
Regatu organizira JK Delfin iz Pule, a sudjelovanje u njoj i popratnom programu je besplatno.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti