Obavijest o početku školske godine u Turističko-ugostiteljskoj školi Antona Štifanića Poreč

Lokalno
01.09.2018 21:29
D. Požarić
Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč
Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč
Nastava za učenike Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč, u školskoj godini 2018./2019. započet će u ponedjeljak, 3. rujna 2018. u 11,00 sati.
Pozivaju se učenici da se okupe u školskom dvorištu gdje će se obilježiti početak nove školske godine.

U novu školsku godinu s raznolikim kurikularnim aktivnostima

Premda Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč u školsku godinu 2018./2019. ulazi s nešto manjim brojem učenika i jednim razrednim odjelom manje, ohrabruje to što u prvi razred ponovo kreću svi obrazovni programi. Tako nakon dvije godine stanke opet imaju program konobara, a nakon jedne godine i slastičare. Učenike će dočekati obnovljeni kabinet kuharstva i ugostiteljskog posluživanja, te jedan sanitarni čvor, a u tijeku je nabava dijela ugostiteljske opreme.
Cijeli je niz kurikularnih aktivnosti kojima će biti upotpunjena redovna nastava. Početak školske tradicionalno se obilježava turnirom u odbojci na pijesku čiju je organizaciju ove godine pomogla Turistička zajednica Grada, a teren na plaži hotela „Pical“ ustupila tvrtka Valamar-Riviera.
Projekt „Volontiranje to go“ ulazi u završnu godinu provedbe, započinju dva nova projekta iz programa Erasmus + u kojima je Škola jedan od partnera, kreće novi ciklus projekta zavičajne nastave ove godine posvećen plesu. Prvo u nizu međunarodnih strukovnih natjecanja na kojima će sudjelovati učenici TUŠ-a je GATUS od 27. do 30. rujna 2018. u Beogradu. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti