Novosti sa sjednice Gradskog poglavarstva

Lokalno
22.12.2008 00:00
D. Požarić
Gradsko Poglavarstvo Grada Poreča je zbog hitnosti utvrđivanja prijedloga odluke telefonski sazvalo sjednicu koja je održana u petak, 19. prosinca 2008. godine. Članovi poglavarstva su razmotrili Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o uređenju prometa na području Grada Poreča, te je donijeli uz zaključke:
  1. Utvrđuje se Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o uređenju prometa na području Grada Poreča i upućuje se na razmatranje i donošenje Gradskom vijeću Grada Poreča u tekstu koji se prilaže i sastavni je dio ovog Zaključka.
  2. U razdoblju važenja Odluke iz točke 1. ovog Zaključka stavlja se van snage odredba članka 2. Pravilnika o načinu odobravanja ulaska u pješačku zonu, kojom se utvrđuje postupak izdavanja odobrenja za ulaz u pješačku zonu II.
  3. Nalaže se trgovačkom društvu Riviera Poreč d.d. iz Poreča, Vladimira Nazora 9 da sa dijela javno-prometne površine na Obali maršala Tita, od Okrugle kule do Carinskog gata, koja je do sada bila privremeno rezervirana za parkiranje vozila gostiju hotela Neptun, ukloni sve postavljene metalne stupove odnosno dovede je u prvobitno stanje.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti