Novootvorema stomatološka ordinacija u Poreču

Lokalno
10.03.2004 00:00
Izvor: redakcija/ig
D. Požarić
1
1
Kako se i na koji način riješiti zubobolje? Kojeg stomatologa odabrati? Hoće li me boljeti?

To su samo neka od pitanja koja si uglavnom postavljamo kad je već prekasno.

Stomatologijom i zubima se na našem portalu još nismo bavili, a kako znamo da na području Poreštine postoji veći broj vrlo kvalitetnih zubnih ordinacija i zubotehničkih laboratorija, odlučili smo pri prvom svom koraku u tom smjeru posjetiti najsvježije otvorenu ordinaciju, onu dr. Jelene Filipović-Zrnić .

Tijekom razgovora s ljubaznom doktoricom stomatologije doznajemo kako je ispitivanje građana i pacijenata pokazalo da velika većina sa strahom posjećuje zubare i zazire od njih. Razlozi za to leže u ranijim bolnim i neugodnim iskustvima s tom granom medicine. Upotreba zastarjele tehnologije, liječenje bez anestetika i loša suradnja s pacijentima doveli su u većini slučajeva do težih problema ili potrebe za ekstrakcijom (vađenjem) zuba ili više njih.

U današnje je to vrijeme ipak bitno drugačije.
2
2
Dr. Filipović-Zrnić u svojoj ordinaciji
Dugogodišnje iskustvo, stalno usavršavanje te modernizacija opreme u potpunosti su promijenili stomatologiju. Danas se tako vrše bezbolni zahvati i popravci zubi uz primjenu najmodernije tehnike i materijala. Izrađuju se proteze, krunice i mostovi od porculana a kvalitetna je konkurencija i na tom polju dovela do mogućnosti da se sve to može dobiti po vrlo povoljnim cijenama.
[slika3]Ugodna i udobna čekaonica

U ordinaciju Filipović-Zrnić najviše dolaze mladi ljudi a osim besplatnog prvog pregleda, tretmana izbjeljivanja, popravaka zubi i lijepljenja zubnih ukrasa, ovdje se možete savjetovati i o kirurškim zahvatima i ortodontskim tretmanima.

Vaš je novinar prije odlaska prihvatio besplatni pregled čeljusti a dr. Filipović-Zrnić je viđeno ocijenila odličnim. Pozdravila ga je riječima: "Neka vaš osmijeh bude garancija naše kvalitete".

Kontakt telefon ordinacije je: 451736
E-mail adresa: jelena.filipovic@pu.htnet.hr
[slika4]Unutrašnjost ordinacije
[slika5]Natpis pokraj ulaza u ordinaciju

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti