Novigrad ima novo Gradsko vijeće

Istra
16.06.2021 12:15
Foto: Davor Maul
Foto: Davor Maul
Na konstituirajućoj sjednici gradskog vijeća Novigrada prisegu su jučer položili vijećnici izabrani na lokalnim izborima u svibnju, koji će na toj dužnosti biti iduće četiri godine.
Za predsjednika gradskog vijeća izabran je «stari» predsjednik iz proteklog mandata Vladimir Torbica , član IDS-a, profesor i županijski pročelnik za kulturu. Za dopredsjednicu je izabrana Ilari Miani , pripadnica talijanske nacionalne manjine.
Članovi novog saziva su i Sonja Šikanić, Dijana Lipovac Matić, Andrea Zancola, Iva Olujić, Dario Perić, Elvis Anić i Lora Lisjak Makin s liste IDS-a, zatim Mato Gavrić i Elena Vesnaver Radeljak s nezavisne liste te Damjan Ribarić i Željka Bulić Malinarich s liste HDZ-HSU.
Torbica se zahvalio na izboru te pozvao svih na suradnju, s napomenom da je gradsko vijeće Novigrada mjesto u kojem nema politike.
Članovima novog saziva gradskog vijeće obratio se i gradonačelnik Anteo Milos , poželjevši im da u vijeću ne bude politikanstva već da se bave problemima grada, a u korist sugrađana. (D. Maul)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti