Novi detalji nesreće: Žena koja je u Rovinju udarila biciklistu i pobjegla s mjesta nesreće je - policajka

Crna kronika
24.06.2021 14:18
Foto: PUI
Foto: PUI
Policija je istragom nesreće, koja se dogodila jučer oko 1 sat u Ulici braće Božić u Rovinju , utvrdila kako se 33-godišnja vozačica udaljila s mjesta nesreće bez da je pružila pomoć unesrećenom.
Krim policija PU istarske ispitala je 33-godišnjakinju zbog sumnje da je počinila kazneno djelo izazivanje prometne nesreće i nepružanje pomoći, radi čega će se protiv nje podnijeti kaznena prijava državnom odvjetništvu.
– Budući da je riječ o policijskoj službenici koja je u vrijeme nesreće bila izvan službe i upravljala je privatnim vozilom, protiv 33-godišnjakinje će se sukladno Zakonu o policiji poduzeti odgovarajuće mjere zbog povrede službene dužnosti, ističu iz PU istarske.
Podsjetimo, nesreća se dogodila kada je 33-godišnjakinja upravljala automobilom VW Polo ulicom braće Božić te je započela skretati u Fažansku ulicu. Budući da vozačica nije uočila 60-godišnjaka koji je biciklom prelazio preko pješačkog prijelaza, došlo je do sudara te je vozač bicikla pao na tlo i zadobio teže ozljede.
Vozačica automobila otišla je s mjesta prometne nesreće, nakon čega je ipak stigla u policijsku postaju. Alkotestom je utvrđeno kako je vozačica bila pod utjecajem alkohola od 0.35 promila, dok je vozač bicikla bio pod utjecajem alkohola od 1.49 promila.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti