Nova Vas u znaku motora od 31. svibnja do 2. lipnja

Lokalno
25.05.2018 15:39
D. Požarić
Sebastian Prodan, Mateo Bernobić,  Loris Peršurić i Aleksandar Stefanov u Clubhouseu MK Highlandersa u Novoj Vasi
Sebastian Prodan, Mateo Bernobić, Loris Peršurić i Aleksandar Stefanov u Clubhouseu MK Highlandersa u Novoj Vasi
Tri tisuće sudionika očekuje se na 13. izdanju Bike&Rock Daysa koje će se u Novoj Vasi kod Poreča održati od 31. svibnja do 2. lipnja 2018., najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u Club houseu  MK Highlandersa u Novoj Vasi.
Novovaški bajkeri ovogodišnji susret organiziraju u suradnji s Mjesnim odborom Nova Vas i Gradom Porečom, a program su novinarima uz gradonačelnika Lorisa Peršurića danas predstavili predsjednik MK Highlanders Mateo Bernobić, dopredsjednik Sebastian Prodan i tajnik kluba Aleksandar Stefanov.
Ljubitelje motora i zabave dočekat će dvije pozornice i brojni bendovi, a predsjednik Bernobić je uz standardne sadržaje najavio i motocross utrku. –Cilj nam je kroz ovu manifestaciju predstaviti Poreč i svoju ponudu svim posjetiteljima, a posebno izdvajamo tradicionalni defile koji će se održati u subotu u 15 sati. Nakon vožnje, okupit ćemo se svi na Peškeri i snimiti milenijsku fotografiju s porečkom starogradskom jezgrom u pozadini, najavio je Bernobić i zahvalio svim sponzorima i pokroviteljima na velikoj podršci.
MK Highlanders Club  house
MK Highlanders Club house
Tajnik kluba Stefanov očekuje veliku posjetu motociklista iz Italije, Mađarske, Poljske, Austrije i drugih. -Bit će lokalne eno-astronomske ponude, ali i raznolike moto ponude, prerade motora, moto opreme. Želja nam je ovaj susret pretvoriti u cjelodnevni program, koji mogu obići i obitelji s djecom, upoznati bajkere i upiti pozitivnu atmosferu kakva vlada među nama, zaključio je Stefanov. Dopredsjednik Sebastian Prodan posebno je izdvojio koncert Opće opasnosti i Rewind band – cover bend talijanskog kantautora Vasca Rossija, legendarnog u Istri.
Gradonačelnik Peršurić izrazio je zadovoljstvo činjenicom da se 13. Bike&Rock Days najavljuju u novim klupskim prostorijama obnovljenima prošle godine.
-Nova Vas je jedan od najvećih mjesnih odbora u Poreču i drago mi je da se ovakve u njoj manifestacije događaju. Ove se godine ekipa domaćina potrudila svoje tradicionalno okupljanje podignuti na neku novu razinu, a da su dobro krenuli govore podaci koji kažu da će privatni smještajni kapaciteti u Novoj Vasi i okolici vjerojatno biti do kraja popunjeni, rekao je Peršurić.
Na dvije će lokacije Highlandersi postaviti kutije za prikupljanje donacija za Mobilni tim Društva invalida Poreč, čime se nastavlja tradicija humanitarnog rada novovaških bajkera. Sve što smo vam u ovoj najavi eventualno propustili prenijeti možete pronaći na Facebook stranici MK Highlanders . (dp)
[yt3]
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti