Nova saznanja vezana za pokušaj ubojstva u Musaležu

Crna kronika
18.02.2004 00:00
Izvor: ig
D. Požarić
1
1
Nakon policijske obrade nad okrivljenim Mladenom N (29) iz Poreča, doznajemo da je u napadu nožem na Ivana P u Musaležu sudjelovala još jedna osoba, i to Admir A (25) iz Poreča.

Podsjetimo Ivan P. iz Musaleža zadobio je teške i po život opasne ozljede koje mu je u ponedjeljak 16. veljače oko 23.30 sati zabivši mu nož u leđa, nanio Mladen N. (29) iz Poreča. Daljnje ozljeđivanje, odnosno pokušaj ubojstva kako je taj slučaj okarakterizirala policija, spriječila je nesretnikova supruga Davorka, nakon čega je nasilnik pobjegao u nepoznatome pravcu a policija ga uhitila tijekom jutra.

Kako je rečeno na današnjoj redovnoj tiskovnoj konferenciji PU istarske, spomenutog datuma Mladen N i Admir A pokušali su u od Ivana P protupravno naplatiti dug. Prijeteći mu u nastaloj svađi, Mladen je Ivana napao nožem i zadao mu ubodnu ranu u predjelu prsa, a ne kako je prvobitno bilo rečeno u leđa.

Provedenom kriminalističkom obradom osumnjičeni su uz kaznenu prijavu privedeni u Istražni centar Županijskog suda u Puli


Mjesto zločina (Foto: Ivan Grgat
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti