Nogomet: Nova Vas - Funtana 0:3 (0:1)

Sport
26.10.2004 00:00
Izvor: Marin Grgeta
Mx
1
1
Treća ŽNL – Sjever, 7. kolo: NOVA VAS – FUNTANA 0:3 (0:1)

Funtana je ostvarila rutinsku pobjedu na gostovanju u Novoj Vasi te zadržala zaostatak od dva boda za vodećom Moelom, koja je pregazila Sv. Lovreč sa čak 6-0.
1
Funtana je dominirala tokom čitave utakmice demonstrirajući eklatantnu terensku nadmoć i sigurnost u obrambenim redovima. Težak, grbav (no srećom barem mekan) teren otežavao je posao tehnički puno boljim gostima koji su (i) zbog toga imali problem realizacije podosta brojnih prilika i poluprilika. Led je probijen u 26. minuti pogotkom Heraka na ubacivanje Pangraca. Domaćin nije u prvom dijelu ni jednom značajno priprijetio.
Nastavak je bio u istom stilu. U 52. minuti Pangrac postiže drugi pogodak za goste koji im donosi dodatnu mirnoću u igri. Nova Vas je imala samo jednu priliku, nakon nedosuđenog prekršaja na vrataru Lakoviću, kad je domaći napadač pucao preko gola. «Točku na i» stavlja Fabris u samom finišu iz gužve, nakon što je vrlo spretno uštopao snažan udarac/kros Čoge.
2
Slijedeći protivnik Funtane je Vižinada, tradicionalno «tvrd orah». Funtana je u toj utakmici svakako veliki favorit koji si, međutim, ne smije ni u kojem slučaju dopustiti bilo kakav kiks, naročito ne na domaćem terenu, ukoliko misli zadržati priključak za zahuktalom Moelom.

Nova Vas – Funtana 0:3 (0:1)
Nova Vas, igralište Nove Vasi. Gledatelja: 50. Sudac: Radovan, Rovinjsko selo.
Strijelci: Herak (26.), Pangrac (52.), Fabris (90.)
Žuti karton: Ravalicco (Nova Vas).
NOVA VAS: Sinčić, Šajin, Beletić (60. Štoković), Antunović (52. Klarić), Josić, Sirotić, Marjanović, Dolinar, Hering, Ravalicco, Pievac.
FUNTANA: Laković, Marko Grgeta (68. Karabegović), Fabris, Čavić, Pranjić, Herak, Terzić (75. Marin Grgeta), Palinkaš (55. Radin), Orlović, Uljanić, Pangrac (80. Čoga).

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti