Natkrivanje rukometnog igrališta kod SRC Veli Jože - nastavak inicijative

Sport
12.10.2004 00:00
Izvor: ab/dp
D. Požarić
U šest mjeseci na inicijativu RK Poreč skupljeno je nešto preko 1300 potpisa. Svoj potpis na tu inicijativu možete staviti u SRC Veli Jože u subotu navečer i u nedjelju na utakmicama RK Poreč.

U subotu navečer u 19:00 sati igraju POREČ i MLADI RUDAR a u dvorani će biti osigurano mjesto na kome ćete moći potpisati ovu vrijednu inicijativu. Također ćete se moći potpisati i u nedjelju od 10 do 13 sati kad se igra Županijska liga (3 uzrasta, Poreč-Umag) te navečer u 18:00 kad se igra prvenstvena utakmica 3. lige između POREČA i VINODOLA.

Pozivamo vas da potpisom omogućiti provođenje ove vrijedne inicijative u djelo. U nastavku članka donosimo dopis gospodina Feruča Hrasta, Predsjednika Izvršnog odbora RK Poreč:

Na inicijativu Rukometnog kluba Poreč, 27. ožujka 2003. sastali su se predstavnici košakaškog, odbojkaškog i rukometnog kluba, sa tajnikom i predsjednikom saveza sportova Grada Poreča, kako bi ih upoznali sa radom u klubovima. Osnovni problem za kvalitetniji rad je nedostatak termina za trening u školskoj dvorani „Veli Jože“. S obzirom na to da je RK pronašao nekoliko zaintersiranih sponzora (graditelja), predložio je da se natkrije postojeći sportski objekat kod dvorane „Veli Jože“, čime bi se donekle taj problem ublažio.

Predstavnici sportske zajednice su primili na znanje problematiku, podržavaju akciju, te su obećali svu moguću podršku.

Formiran je inicijativni odbor u sastavu: Feručo Hrast - predsjednik, Edi Jellenich i Mario Ritoša.

Predsjednik inicijativnog odbora će otići na razgovor sa gradonačelnikom, kojem će prezentirati problematiku i ponuditi rješenje.

Predsjednik inicijativnog odbora zakazao je sastanak kod gradonačelnika, gosp. Marasa. Gosp. Maras je upoznat sa problematikom pomanjkanja natkrivenih i zatvorenih prostora za treniranje. Saslušao je i prihvatio gotovo sve prijedloge, te nas je uputio u Odjel za društvene djelatnosti, kako bi njih upoznali o problematici.

Isto je obavljeno, pregovori su u tijeku i razvijaju se dobro. Potrebno je prikupiti veliki broj dokumentacije, a mišljenja smo da bi svi klubovi, mladi i stari sportaši, roditelji, škole i druge ustanove mogli svojim potpisom dati svoj doprinos ka kompletnijoj dokumentaciji u ovoj akciji.

To je razlog zbog čega smo složili ovaj dopis podrške i nazvali ga „inicijativa građana, sportskih radnika i prijatelja sporta radi natkrivanja vanjskog rukometnog igrališta kod dvorane Veli Jože“.

Molimo sve zainteresirane za ovu akciju da daju svoj potpis kao potporu sportašima svih uzrasta.

Predsjednik izvršnog odbora RK „Poreč“
Feručo Hrast v.r.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti