Natječaj za izradu logotipa Savjeta mladih Istarske županije

Istra
10.02.2016 10:37
D. Požarić
1
1
1
Savjet mladih Istarske županije raspisao je natječaj za osobe zainteresirane za izradu novog logotipa. Natječaj je otvoren do 25.02., a sudjelovati mogu mlade osobe od 15 do 30 godina. Nagradni fond iznosi 5.000 kn.
Odlična je to prilika za sve mlade kreativce da pokažu svoje znanje, steknu novo iskustvo i referencu u daljnjoj profesionalnoj karijeri i životu, a pri tome osvoje i vrijedne nagrade.
Sadržaj rada prijavljenog na javni natječaj mora sadržavati slijedeće priloge i informacije: prilog likovnog rješenja (znak i logotip/puni kolor i/ili c/b) opis i obrazloženje rada, izvedeni oblik logotipa u rezoluciji 1024×768 pixel.
Najbolje radove odabrat će Povjerenstvo sastavljeno od članova/članica Savjeta mladih Istarske županije. Rezultati natječaja bit će objavljeni nakon zaključenja natječaja na facebook stranici Savjeta mladih Istarske županije i stranici Istarske županije. Tri najbolja rada dobiti će za prvu nagradu 3.000,00 kn, za drugu nagradu 1.500,00kn, a za treću nagradu 500,00.
Javni natječaj je otvoren je do 25. veljače 2016., radovi se šalju isključivo elektroničkom poštom na adresu: savjetmladihistre@gmail.com
Više informacija o natječaju i načinu prijave možete pronaći na web stranicama Istarske županije . Za sve dodatne informacije o natječaju o Savjetu mladih Istarske županije možete poslati upit na adresu  savjetmladihistre@gmail.com  ili poslati poruku na facebook stranici Savjeta mladih Istarske županije.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti