Najavljen treći Malonogometni turnir Selina 2024.

Sport
07.07.2024 08:31
kb
Ilustracija
Ilustracija
Autor: AnnRos
Izvor: Pixabay
Malonogometna ekipa Selina, uz potporu mještana i Općine Sveti Lovreč, najavila je održavanje trećeg po redu Malonogometnog turnira Selina 2024, koji će biti održan od 17. do 20. srpnja na igralištu u Selini. Svi ljubitelji nogometa pozvani su da podrže brojne istarske ekipe, uživaju u sportskim natjecanjima i dobro se zabave.
Organizatori, koji su prethodnih godina osvojili simpatije mnogih posjetitelja atraktivnim utakmicama i bogatim programom, ovog ljeta obećavaju još uzbudljiviji doživljaj. Program turnira započinje u srijedu, 17. srpnja u 18 sati dječjim turnirom i revijalnom utakmicom između mještana Seline i članova udruge. Četvrtak i petak rezervirani su za razigravanje po skupinama, također u 18 sati.
Završnica turnira održat će se u subotu, 20. srpnja od 18 sati, dok je finale zakazano za 22 sata. Nakon finalne utakmice, zabava će se nastaviti uz glazbeni program. Nastupit će The Night Express Band i DJ Kriza, koji će svojim izvedbama upotpuniti atmosferu i osigurati nezaboravnu večer.
Treći Malonogometni turnir Selina
Treći Malonogometni turnir Selina
Izvor: Općina Sveti Lovreč
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti