Nagradni izlet za uspješne učenike

12.06.2015 08:52
Mihaela Peruško
1
1
Učenike SŠ Mate Balote koji su se istaknuli izvrsnim rezultatima na državnim i županijskim natjecanjima škola je nagradila izletom i razgledavanjem istarskih znamenitosti.
U ponedjeljak, 25. svibnja 2015. u pratnji profesora povijesti Ivana Žagara i profesorice geografije Andree Deković , uputili smo se u unutrašnjost Istre. Na izletu su nas pratila izlaganja maturanata 4. razreda opće gimnazije koji su se već upoznali sa pojedinim lokacijama prilikom stručne nastave iz povijesti.
Uz razgledavanje bili smo izloženi i napornom penjanju na kaštel Pietrapelosa, ali na kraju smo ipak uživali u pogledu na prirodu i prostranu dolinu Mirne, isplatilo se uložiti malo truda! Nakon toga uputili smo se prema Buzetu, gdje smo imali i nešto slobodnog vrijemena: za druženje, razgledavanje, kupovanje i općenito uživanciju.
Zatim smo se u Roču podsjetili na slavne glagoljaše koje smo planirali i posjetiti u znamenitoj Aleji glagoljaša, ali nam nažalost vrijeme nije dopuštalo - krenula je padati kiša.
Vratili smo se u bus i krenuli natrag prema Poreču. Iako nas je naposljetku pomalo smela ta kiša, dobre atmosfere, druženja i smijeha nije nedostajalo.
Andrea Tolić , 2.OG
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti