Nadahnut nastup pjevačkih zborova 'Joakim Rakovac' i 'Renato Pernić' u crkvi Gospe od anđela

Kultura
21.12.2015 15:30
D. Požarić
Zborovi sa Djedom Mrazom
Zborovi sa Djedom Mrazom
Zborovi sa Djedom Mrazom
Porečki je mješoviti pjevački zbor "Joakim Rakovac" u prazničnom ozračju održao adventski koncert uz gostovanje Mješovitog pjevačkog zbora KUD-a "Renato Pernić" iz Roča. Sudjelovali su i građani Poreča lijepo ispunivši crkvu Gospe od anđela u Poreču.
Uz zborove, samostalno se kao mezzosopran predstavila Lora Pavletić. Izvela je vokalni solo skladbe The first Noel uz klavirsku pratnju Đeni Dekleve-Radaković. Uz pratnju zbora po prvi puta nastupala je i solo pjevačica Marina Radošić uz pratnju Željke Pečvarac. Obje su pjevačice odaslale poruku dobronamjernosti i vjere u bolju budućnost, što je publika nagradila velikim pljaeskom.
Mješoviti pjevački zbor “Joakim Rakovac“ je u uvodnom dijelu koncerta izvodio sakralne umjetničke skladbe starih majstora, da bi nakon toga program za oba zbora tekao kroz poznate svjetske i božićne melodije. U zadnjem dijelu koncerta združeni zborovi izveli su skladbe koje su brojne posjetitelje pripremile za Božić i Novu 2016. godinu, za što su također dobili veliki pljesak.
Zborovima su ravnale Lora Pavletić i Đeni Dekleva-Radaković. (ŽP/dp)
Zborovima su ravnale Lora Pavletić i Đeni Dekleva-Radaković

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti