Na 8. susretima djece hrvatskih branitelja u Gospiću sudjeluju i djeca iz Istre

Istra
11.06.2009 00:00
Izvor: UHDDR Vrsar
D. Požarić
1
1
Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata nositelj je programa svih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, pod nazivom „Susreti djece hrvatskih branitelja. Program je namijenjen djeci osnovnoškolskog uzrasta koji će se realizirati u dvije faze: izlučna natjecanja po regijama i završno državno natjecanje. Na samom natjecanju djeca se neće natjecati u ime udruga već će zajedno predstavljati svoju županiju. Najbolje plasirane ekipe ili pojedinci sudjelovat će na završnom državnom natjecanju.
Izlučno natjecanje djece održat će se 18. 06. u Gospiću (Gradski stadion Balinovac) u kojem sudjeluju djeca iz Istarske, Ličko-senjske, Primorsko-goranske, Šibensko-kninske, Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije.
Djeca se natječu u sportskim disciplinama (mali nogomet, graničar i odbojka), kulturne radionice (likovna radionica, modeliranje i glazbena radionica) te društvene igre (Playstation 2, elektronski pikado i stolni nogomet), javio nam je Alfredo Bonaca, koordinator Susreta djece hrvatskih branitelja za Istarsku županiju.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti