Motociklist iz Vabrige kritično nakon prometne nesreće kod Tara

Crna kronika
12.04.2009 00:00
D. Požarić
Motocikl se gotovo u potpunosti zabio u raslinje pokraj ceste
Motocikl se gotovo u potpunosti zabio u raslinje pokraj ceste
Danas nešto prije 14 sati u prometnoj je nesreći kod Tara teško stradao motociklist na motociklu talijanskih registracijskih pločica. Vozilom hitne medicinske pomoći hitno je prevezen u pulsku bolnicu, a ozljede su mu, kako doznajemo od očevidaca nesreće, vrlo teške.
Parentium.com neslužbeno doznaje da se radi o D.D. iz Vabrige starom tridesetak godina, na privremenom radu u Italiji.
U trenutku zaključenja ovog izvještaja još nisu bili jasni uzroci ni dinamika nesreće, ali smo neslužbeno doznali da je u trenutku sudara motociklist vozio iz smjera Tara prema Poreču, po stražnjem kotaču, bez zaštitne kacige i na nepropisnim moto-gumama, predviđenim za trkalište. Mjesto njegova pada nalazi se otprilike na polovici nizbrdice ispod raskrsnice Tar-Vabriga prema Špadićima.
Motocikl je nakon udarca izletio van ceste i ostao gotovo potpuno skriven raslinjem, dok se vozač otprilike sedamdeset metara kotrljao cestom. Na mjestu njegova zaustavljanja bili su vidljivi tragovi obilnog krvarenja, a prognoze o njegovu stanju su prilično rezervirane. Iz OKC PU Istarske dobili smo informaciju o tome da je motociklist na obradi u pulskoj bolnici, ali nam nisu mogli reći više o težini njegovih ozljeda.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti