Studio za izvedbene umjetnosti MOT 08 predstavio nove web stranice

Lokalno
26.03.2024 07:28
D. Požarić
Nova web stranice udruge MOT 08
Nova web stranice udruge MOT 08
Ovih dana u Studiju za izvedbene umjetnosti "MOT 08" vrijedno se radi na raznim područjima. Uz pripreme za nadolazeća natjecanja i nastupe, predstavljen je potpuno obnovljen web portal koji odražava suvremeni identitet studija i nudi sve potrebne informacije o udruzi, redovnim aktivnostima, voditeljima i plesnim skupinama.
Sadrži i raspored treninga, informacije o nadolazećim natjecanjima i nastupima te ostale relevantne detalje. Posebno je važno napomenuti da je nova stranica optimizirana za upotrebu na mobilnim uređajima, što olakšava pristup informacijama iz bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme.
U sklopu redizajna web platforme, predstavljena je i „MOTina“, animirani lik koji simbolizira sve plesačice studija MOT 08, od najmlađih koji tek započinju svoj plesni put do onih najiskusnijih. MOTina već neko vrijeme figurira u plesnim produkcijama studija, predstavljajući raznolikost plesnog tima kroz različite izvedbe.
Ona je simbol veselja, uvijek nasmijana i spremna pomoći drugima te uživa u svakom plesnom koraku i svim čarima plesa.
Iz Studija za izvedbene umjetnosti "MOT 08" posebna zahvalnost ide Pero studiju koji je dao idejno rješenje za MOTinu, kao i izradi novog web portala.
Također, neizmjerna zahvalnost ide Gradu Poreču, koji već dugi niz godina pruža kontinuiranu podršku radu Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08, kako financijski, tako i na mnoge druge načine.
Stoga posjetite nove web stranice Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 i bolje upoznajte MOTine.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti