Mobilna aplikacija - novi način plaćanja parkinga u Poreču

Lokalno
13.06.2018 10:55
D. Požarić
1
1
Mobilna aplikacija - novi način plaćanja parkinga u Poreču
Usluga Poreč d.o.o. od ovog ljeta omogućava svim korisnicima novu, besplatnu uslugu, javljaju iz te gradske tvrtke i kažu kako time mogućnost korištenja parkinga postaje još jednostavnija i dostupnija.
Radi se o mogućnosti plaćanja bez dodatnih troškova korištenjem aplikacije PayDo. Kako ne koristi SMS protokol, moći će je koristiti oni koji to do sada nisu mogli, dok poslovni korisnici sada mogu dobiti i R1 račun. Dodatna pogodnost za pravne osobe je i mogućnost unosa više korisnika na isti račun, pri čemu su svi troškovi vezani za pravnu osobu.
Nova usluga je svakako olakšanje i za brojne turiste koji do sada nisu mogli koristiti opciju plaćanja SMS-om, već su morali tražiti najbliži parkirni automat. Za njih je aplikacija dostupna na engleskom i talijanskom jeziku, kažu iz Usluge.
Preuzimanje aplikacija: iOS i Android  operativni sustavi.
Zasad je  korisnicima aplikacije omogućena  kupnja satnih kar a ta te plaćanje izdane d nevne parkirne karte.
Pristup aplikaciji započinje registracijom. Korisnicima su na raspolaganju dva načina korištenja: direktna uplata parkirne karte karticom ili uplata sredstava na osobni račun sa kojeg se kasnije „skida“ parkirna naknada.
Kod kartičnog plaćanja, autorizacija se obavlja putem servisa CorvusPay, pri čemu sustav prilikom prve autorizacije kartice zbog sigurnosti traži token.
Aplikaciji se može pristupiti i preko weba , uplatiti sredstva ili zatražiti predračun.
Osim u Poreču, aplikacija je trenutno dostupna u Dubrovniku, Splitu, Zadru, Šibeniku, Puli, Rovinju, Osijeku, Varaždinu, Sisku, Bjelovaru, Crikvenici, Novom Vinodolskom, Samoboru, Slavonskom brodu, Vodnjanu i Vukovaru. Detaljne upute o korištenju i odgovore na najčešća pitanja možete pronaći na službenim stranicama PayDo aplikacije. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti