Mlada porečka tvrtka Evoluta predstavila inovativan dizajn vanjskog namještaja na Zagreb Design Weeku

Gospodarstvo Lokalno
04.10.2023 07:24
kb
Autor: Evoluta
Na nedavno održanom jubilarnom Zagreb Design Weeku, tvrtka Evoluta iz Poreča ostavila je snažan dojam svojim inovativnim pristupom vanjskom namještaju. Uz neke od najboljih regionalnih proizvođača namještaja kao što su Prostoria, Milla & Milli, Metoda, Nunc Architecture & Design, Volumen Furniture, tvrtka je predstavila posjetiteljima sajma svoju kolekciju stolova naziva ETERNA, kao i liniju vanjskih kuhinja naziva GLEE, koja je stigla do finala u kategoriji produkt dizajna.
Evoluta je mlada tvrtka sa sjedištem u Poreču, koja je započela svoju inovativnu priču u svijetu vanjskog betonskog namještaja 2022. godine. Prva premijera bila je na rovinjskom sajmu namještaja Design District, gdje su dobili prvu potvrdu kvalitete, dizajna i ideje dobivši prvu nagradu za jednu od svojih kuhinja.
Njihova inovativna formula poznata je kao EVOLUTAConcrete. Ovaj proizvod rezultat je dugogodišnjeg istraživanja i donosi betonske komade namještaja koji su lakši, ekološki prihvatljivi, iznimno izdržljivi i estetski privlačni.
Evolutina vizija je predvoditi u tehničkoj inovaciji visokokvalitetnih betonskih proizvoda, istovremeno s punim poštovanjem prema prirodi. Njihov proizvodni proces odražava tu viziju, a rezultat su jedinstveni, praktični i luksuzni komadi namještaja, stvoreni kako bi se iskoristile sve čari života na otvorenom.
 
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti