Minimalna neto primanja u Valamaru ovog ljeta tisuću eura

Gospodarstvo
27.02.2023 17:14
D. Požarić
Valamarovi zaposlenici
Valamarovi zaposlenici
Poreč, 27. veljače 2023. –Valamar Riviera  u 2023. godini ulaže dodatnih 20 milijuna eura u primanja radnika te u dogovoru sa socijalnim partnerima povećava plaće u hotelskim operacijama, čime se primanja u Valamaru za glavnu turističku sezonu usklađuju s europskim plaćama.
Plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u lipnju, srpnju i kolovozu za stručna zanimanja - kuhare, konobare i recepcionare iznosit će između 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih iznosit će između 1.000 i 1.200 eura neto. Dodatno, od 1. svibnja rastu koeficijenti za čak 129 radnih mjesta te će se osnovna plaća povećati za 2.800 djelatnika.
Valamar nastavlja s nizom programa nagrađivanja kojima se osobito nagrađuje izvrsnost, zalaganje te izvanredni rezultati. Ovime Valamar Riviera potvrđuje titulu TOP poslodavca u turizmu u Hrvatskoj, koju nosi već dugi niz godina, javljaju iz te kompanije.
-U Valamar Rivieri zadovoljstvo zaposlenika je na prvom mjestu, zbog čega i ove godine nastavljamo sa značajnim ulaganjem u programe koji pružaju visoka primanja, atraktivna radna mjesta i razvoj karijera u turizmu. Ponosni smo što nudimo najbolje uvjete rada u turizmu te u vrhu ove sezone garantiramo minimalna neto primanja od 1.000 do 1.800 eura za djelatnike koji će raditi u ljetnim mjesecima u hotelima, kampovima i ljetovalištima, iistaknula je Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale u Valamar Rivieri.
Natječaji za zapošljavanje su već otvoreni, a svi zainteresirani za rad u Valamaru mogu se prijaviti putem poveznice .
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti