Mini-obljetnica: 50.000 posjeta u manje od pet mjeseci

Mozaik
23.05.2004 00:00
Izvor: dp
D. Požarić
Danas se brojač posjeta na našem i vašem portalu okrenuo na preko pedeset tisuća priredivši nam (a nadamo se i Vama) ugodno iznenađenje.

Broj posjeta polako ali sigurno raste i dostiže respektabilne brojke koje nas svrstavaju u daleko najposjećeniji web site na Poreštini i drugi po čitanosti u Istri. Svoje članke viđamo i po dnevnom tisku od formata i moramo priznati da nam to pomalo i imponira.

Umjesto hvalospjeva sebi, iskoristit ćemo ovu prigodu da najavimo bitne estetske i sadržajne izmjene koje trebaju uslijediti sljedećih tjedana. Prvenstveno se tu radi o sasvim drugačijem izgledu stranica i rasporedu elemenata koji će, vjerujemo, olakšati snalaženje, pri čemu ćemo u potpunosti zadržati dosadašnji vizualni identitet. Informacija će biti više, bit će preglednije, reklama će biti čak i više ali će one biti ugodnije smještene.

Našoj malo ekipi beta-testera već je poslato na razmatranje to novo idejno rješenje i prve su kritike i primjedbe već tu. Još ćemo ih malo prodiskutirati i analizirati pa ćemo sve skupa testirati otprilike tjedan dana i onda će Portal zasjati u novom sjaju.

U ime redakcije i cijele ekipe Portala zahvaljujemo vam na povjerenju koje nam ukazujete svojim posjetama i nadamo se da ćemo vam uskoro dati argumenata da nas posjećujete još češće i u većem broju, što će dodatno pojačati interes oglašivača (čiji broj raste), povećati brojnost i kvalitetu objavljenih članaka te u konačnici omogućiti ovom (sad više ne baš malom) projektu da u potpunosti uspije financirati sam sebe.
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti