Mia Marenić najbolja mlada pjevačica na Drugom dječjem festivalu 'Veseli kanti - Canti Allegri' u Taru

Lokalno
15.12.2008 00:00
D. Požarić
Pobjednica Mia Marenić
Pobjednica Mia Marenić
TAR - Zajednički nastup djece iz tarskog vrtića bio je izvan konkurencije, ali je otvorio srca roditelja i prijatelja koji su do kraja ispunili školsku dvoranu da bi čuli nastupe djece na 2. festivalu »Veseli kanti – canti allegri«. Dječica vrtićkog uzrasta nakon nastupa ostala su se zabavljati pred pozornicom, na kojoj je pjevalo 19 mališana iz tarske škole, a žiri je najboljom proglasio Miju Marenić, koja je izvela pjesmu »Ovaj dan«.
Drugo mjesto zauzela je Sara Sužnjević, a treće Ana Marija Kramarić. Najbolji scenski nastup imala je Marta Krpotić, a najsimpatičniji je bio Sandro Sokolić, premda su se sva djeca maksimalno trudila pa je dvosatni program prošao u hipu. Doduše, slab razglas i tehnički problemi otežali su nekim malim pjevačima do te mjere da su im se glasovi jedva čuli.
Dok je žiri vijećao, publiku je zabavljao prošlogodišnji pobjednik Tedi Grubica, koji već ima glas mladića, ali i dalje prodoran, zvonak i čist, a izgleda kao da je rođen za mikrofon. Njegovim stopama zasigurno će krenuti Sandro Sokolić, koji se ove godine morao zadovoljiti tek titulom najsimpatičnijeg. Nakon Tedija nastupila je Erika Bek iz Kaštela pa plesna grupa »Let's dance« iz Tara, odlični Ivan Bottezar iz Vižinade, pobjednik iz Buzeta, i izvrsna Monika Jašić, treća u Buzetu.
Premda sportska dvorana nema dobru akustiku, a i tehnika je manjkava, to nije umanjilo atmosferu u Taru niti volju djece da jednu večer u godini ispune veseljem koje stvaraju pjesmom.
S. MATEJČIĆ

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti