Međunarodni dan obitelji u Astronomskom centru Rijeka

Mozaik
10.05.2018 13:55
D. Požarić
1
1
I ove će godine Astronomski centar Rijeka obilježiti 15. svibnja, Međunarodni dan obitelji. Sva djeca koja prilikom kupnje ulaznica za show u digitalnom planetariju na taj će dan između 17 i 18 sati moći donijeti crtež na temu „Safari Sunčevim sustavom“, prije početka istoimenog programa, te dobiti besplatno za sebe jednu ulaznicu za program u planetariju tijekom mjeseca lipnja. Ulaznicu će moći iskoristiti za program po svom odabiru, a tijekom programa za građanstvo prema unaprijed rezerviranom terminu najmanje dva dana ranije. Programi za djecu prikazuju se utorkom i srijedom popodne te subotom ujutro. Više se može saznati putem www.rijekasport.hr , Facebook Fan stranice Astronomski centar Rijeka ili putem telefona 051/455 700.
Broj crteža po djetetu nije ograničen, ali bez obzira na broj radova, svako dijete dobit će jednu ulaznicu.
Izložba dječjih radova bit će izložena na rampi tijekom sljedeće manifestacije, a javnost će o tome biti posebno obaviještena. Broj mjesta u digitalnom planetariju je ograničen, pa treba rezervirati mjesto na telefon 051/455 700 ili astronomski-centar-rijeka@rijekasport.hr .
Međunarodni dan obitelji proglasili su Ujedinjeni narodi 1989. godine, a u svijetu je prvi put obilježen 1994. godine pod sloganom „Da obiteljski dan ne čine stvari nego srdačni odnosi roditelja i djece“. Svake godine raznim događajima obilježava se spomenuti dan kako bi se istaknula važnost obitelji kao temeljne sastavnice društva. (dp)
© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti