Međunarodni dan joge u Poreču obilježen duhovnom obnovom i vegetarijanskom zakuskom

Zdravlje
25.06.2024 08:58
kb
Autor: Jelena Jekić
Izvor: Udruga Vitasana
Protekle subote, 22. lipnja Poreč je obilježio Međunarodni dan joge. Sudionici događaja imali su priliku učiti o drevnim tehnikama disanja i različitim položajima tijela, poznatima po svojim pozitivnim učincima na cjelokupno zdravlje.
Okupljanje, koje je organizirala udruga Vitasana, privuklo je brojne ljubitelje joge i one željne novih znanja. Program su vodile predsjednica udruge Loredana Koraca te instruktorice Biljana Bešević i Anđelika Ritoša, koje su svojim iskustvom i stručnostima omogućile sudionicima da prodube svoje razumijevanje i praksu joge.
Uz praktične vježbe, događaj je bio obogaćen i ljekovitim zvukovima zvučne kupke u izvedbi Celestial Sounds. Ovi zvuci, poznati po svojim umirujućim i terapeutskim efektima, dodatno su doprinijeli atmosferi opuštanja i unutarnjeg mira. Na kraju programa, posjetitelji su se počastili laganom vegetarijanskom zakuskom, čime je iskustvo dana postalo potpuno.
Obilježavanje Međunarodnog dana joge u Poreču već četvrtu godinu potvrđuje svoju važnost i popularnost među lokalnim stanovništvom i posjetiteljima. Ovaj događaj, koji je postao svojevrsna tradicija, svake godine privlači sve više sudionika, promovirajući zdrav način života i duhovnu harmoniju.

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti