Mažoretkinje grada Poreča do medalja na regionalnom turniru u Umagu

Sport
13.10.2015 08:53
D. Požarić
1
1
Mažoretkinje grada Poreča uspješno su nastupile na Regionalnom turniru Istre održanog u Umagu 10. listopada u organizaciji Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske. Natjecale su se u četiri kategorije, osvojivšitri zlata i jedno srebro.
Prva mjesta osvojile su Ema Ereiz, Dora Samobolec, Nicole Ereiz i Lara Biljuh (mini formacija štap kadeti) i Merisa Hodžić (seniori solo pom-pon), a drugo mjesto Dora Samobolec i Ema Ereiz (kadeti duo štap).
Trenerica Adelisa Hodžić ponosna je, kaže, na djevojke i djevojčice koje su sudjelovale na turniru, ali i na neke koje su, nažalost, bile spriječene doći na turnir.
Odmora za njih nema, jer ih očekuju Beč i njegov Wienna Christmas Open kamo putuju u prosincu. Slijede pripreme za kvalifikacijske turnire u solo i velikim formacijama za EP u Puchovu (Slovačka) te Svjetsko Prvenstvo u Poreču.
Ni sa upisima nisu stale, nego i dalje pozivaju djevojke i djevojčice koje žele postati dijelom njihova uspješnog tima da se jave telefonom na broj 099 290 0460 ili posjete treninge u dvorani na Žatiki srijedom i petkom od 18 do 19 sati. (dp)

Fotogalerija

© 2003 - 2024 Parentium Media - Hosted by Plus.hr
Ova stranica koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva. Izjava o privatnosti